Våra pizzor bakar vi i klassisk italiensk vedeldad ugn, degen gör vi på Tipo 00 mjöl som vi kalljäser för bästa resultat
Vi kokar vår tomatsås från grunden för att ge den en djup och fyllig smak och det är riktig mozzarela på våra pizzor
Nej, vi har inte pizzasallad då vår inspiration kommer från den klassika italenska trattorian där pizzan serveras utan sallad.
Vill ni beställa takeaway, klicka här!
Tomatsås, mozzarella
115:-
Tomatsås, mozzarella, färska tomater, basilika
120:-
Tomatsås, mozzarella, kokt skinka
135:-
Tomatsås, mozzarella, kokt skinka, ananas
140:-
Tomatsås, mozzarella, kokt skinka, färska champinjoner
140:-
Tomatsås, mozzarella, färska skogschampinjoner
125:-
Tomatsås, mozzarella, salami Ventricina, jalapeno
140:-
Tomatsås, mozzarella, salami Milano
135:-
Tomatsås, mozzarella, salami Napoli, rödlök
140:-
Tomatsås, mozzarella, räkor, musslor, tonfisk
165:-
Tomatsås, mozzarella, räkor, skogschampinjoner
145:-
Tomatsås, mozzarella, räkor, kokt skinka
155:-
Tomatsås, mozzarella, salsiccia, cocktailtomat, rödlök, vitlök
150:-
Tomatsås, mozzarella, kokt skinka, inbakad
145:-
Tomatsås, mozzarella, kyckling, jalapeno,rödlök, färska champinjoner
145:-
Tomatsås, mozzarella, paprika, rödlök, zucchini, färska champinjoner
140:-
Tomatsås, mozzarella, Bresaola, pinjenötter,
hyvlad parmesan
155:-
Tomatsås, mozzarella, kronärtskocka, räkor, champinjoner, musslor, skinka
155:-
Tomatsås, mozzarella, Gorgonzola, Parmaskinka
155:-
Tomatsås, mozzarella, rucola, Parmaskinka,
hyvlad parmesan
165:-
Cremè Fraiche, mascarpone, potatis, löjrom, rödlök, dill
170:-
Tomatsås, mozzarella, kebab, fefferoni, valfri sås
135:-
Tomatsås, mozzarella, kebab, isbergssallad, lök, tomat, gurka, fefferoni & valfri sås
150:-
Glutenfri botten 30:-
Champinjoner, ananas, paprika, zucchini, rucola, tomat, rödlök, oliver 15:-
Skinka, salami, salsiccia, mozzarella, gorgonzola, parmesan, veganmozzarella, musslor 20:-
Räkor, Bresaola, Parmaskinka, tonfisk 25:-
Vitlökssås, kebabsås 15:-
Vill ni se vår à la carte meny, klicka här. Krävs bokning av bord minst en dag i förväg